Expertise

Luchtdicht bouwen

Een energiezuinige woning met luchtdicht bouwen

Wilt u graag een woning die goed geïsoleerd is en weinig warmte verliest? Dan is luchtdicht bouwen de oplossing voor u! Een luchtdichte woning is niet alleen energiezuiniger, maar ook comfortabeler en gezonder om in te leven.

Als expert op het gebied van luchtdicht bouwen weet Bouwbedrijf Tammes als geen ander hoe belangrijk het is om de woning goed te isoleren en te ventileren. Door de woning luchtdicht te maken, wordt warmteverlies geminimaliseerd en wordt de warmte beter vastgehouden. Dit resulteert in lagere energiekosten en een duurzamere woning.

Een gezond binnenklimaat met luchtdicht bouwen

Bij het luchtdicht bouwen van uw woning maken we gebruik van hoogwaardige materialen en technieken. We zorgen ervoor dat er geen kieren of naden zijn waarlangs lucht kan ontsnappen en dat de woning goed geventileerd wordt. Zo creëren we een gezond binnenklimaat en verminderen we de kans op vocht- en schimmelproblemen.

Kortom, luchtdicht bouwen is de toekomst van duurzaam wonen. Wilt u ook graag een energiezuinige en gezonde woning? Neem dan contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden van luchtdicht bouwen. Als expert op dit gebied helpen we u graag bij het realiseren van uw droomwoning!

Een blowerdoortest om te bepalen hoe luchtdicht uw woning is

Een blowerdoortest is een test om de luchtdichtheid van een woning te bepalen. Door middel van drukmetingen wordt gemeten hoeveel lucht er via kieren en naden uit de woning ontsnapt. Een luchtdichte woning is belangrijk om warmteverlies, hoge energierekeningen, een oncomfortabel binnenklimaat en vochtproblemen te voorkomen.

De test kan zowel bij nieuwbouw als bestaande woningen worden uitgevoerd. Bouwbedrijf Tammes uit Drenthe is een expert op het gebied van luchtdicht bouwen en energie-efficiëntie en kan helpen bij het uitvoeren van een blowerdoortest en het adviseren over maatregelen om de woning luchtdicht en energiezuinig te maken. Neem voor meer informatie contact op.

Duurzaam bouwen