Visie

Passie voor duurzaam bouwen

Bouwbedrijf Tammes met meer dan 45 jaar ervaring heeft een duidelijke visie. Het draait namelijk niet alleen om het bouwen van een woning, maar om het creëren van een thuis. Een plek waarin u zich helemaal op zijn gemak voelt en waarin uw wensen en behoeften centraal staan.

Wij geloven in duurzaam bouwen. Dit houdt in dat er wordt gewerkt met hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen, zodat de woning niet alleen duurzaam, maar ook energiezuinig is. Zo wordt er een positieve bijdrage geleverd aan het milieu en wordt de woning toekomstbestendig gemaakt.

Bouwbedrijf met persoonlijke aanpak

Daarnaast streeft bouwbedrijf Tammes naar een persoonlijke aanpak. De klant staat altijd centraal en er wordt veel aandacht besteed aan uw wensen en behoeften. Zo wordt er gezorgd voor een heldere communicatie en worden er korte lijnen gehanteerd. Hierdoor ontstaat er een hechte samenwerking tussen ons bouwbedrijf en u als klant, wat leidt tot een perfect resultaat.

Ook staat bouwbedrijf Tammes voor vakmanschap. Het team bestaat uit ervaren en gekwalificeerde vakmensen die garant staan voor een hoogwaardige afwerking en kwaliteit. Door het toepassen van de nieuwste technieken en trends wordt er gestreefd naar het beste resultaat.

Wij geloven bij Bouwbedrijf Tammes in een lange termijn relatie. Ook na de oplevering van de woning blijven wij betrokken. Zo wordt er gezorgd voor een goede nazorg en onderhoud van de woning. Wij blijven dus altijd bereikbaar en staan voor u klaar.

Kortom, Bouwbedrijf Tammes met meer dan 45 jaar ervaring heeft een duidelijke visie die draait om duurzaamheid, persoonlijke aanpak, vakmanschap en lange termijn relaties. Hierdoor wordt er gezorgd voor een woning waarin u zich helemaal thuis voelt en waarin uw wensen en behoeften centraal staan.

Duurzaam bouwen