Over ons

Bouwbedrijf uit Klazienaveen met meer dan 45 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf in Drenthe dat garant staat voor kwaliteit en vakmanschap? Zoek dan niet verder, want Bouwbedrijf Tammes uit Klazienaveen is de perfecte partner voor al uw bouwprojecten!

Met meer dan 45 jaar ervaring en een team van professionele vakmensen, zijn wij in staat om elk project tot in de puntjes te verzorgen. Of het nu gaat om de bouw van een nieuwe woning, een verbouwing of renovatie, wij zijn uw betrouwbare partner vanaf het eerste idee tot de oplevering van het project.

Wij begrijpen als geen ander dat elke klant uniek is en dat elke opdracht specifiek maatwerk vereist. Daarom bieden wij persoonlijke aandacht en luisteren we goed naar uw wensen en eisen. Samen met u creëren wij een plan op maat en zorgen we voor een vlekkeloze uitvoering van het project.

Passie voor duurzaam bouwen in Drenthe!

Daarnaast hechten wij veel waarde aan duurzaamheid en innovatie. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om uw project zo efficiënt en duurzaam mogelijk te realiseren. Op die manier dragen wij ons steentje bij aan een betere toekomst voor het milieu.

Dus, wilt u een bouwproject laten realiseren waarbij u verzekerd bent van kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht? Neem dan contact op met bouwbedrijf Tammes uit Klazienaveen en laat u verrassen door onze uitstekende service en expertise!

Natuurlijk Duurzaam Bouwen

Bekijk ook ons andere bouwbedrijf Natuurlijk Duurzaam Bouwen dat gespecialisteert is in het bouwen van houten woningen. Woningen gemaakt van duurzame hout uit de bossen in Noord-Finland. Ga voor meer informatie naar de website.

Passie voor duurzaam bouwen