Hoogwaardig prefab bouwen met houtskeletbouw!

Bouwbedrijf Tammes is de specialist op gebied van duurzaam bouwen met houtskeletbouw voor omgeving Emmen, Klazienaveen, Drenthe en Noord-Nederland.

Snelle bouwmethode

Houtskeletbouw is een duurzame en snelle bouwmethode. Zoals het al aangeeft word het geraamte (skelet) volledig uit houten frames opgebouwd. De snellere bouw komt omdat de onderdelen prefab dus vooraf gemaakt worden. Op basis van een ontwerp en plan kan alles snel gemonteerd worden op de bouwplaats.

Duurzaam en energiezuinig

Hout is een sterk en duurzaam bouwmateriaal. Er wordt alleen gewerkt met FSC-gecertificeerd hout welke afkomstig is van duurzaam beheerde bossen. Ook is hout erg energiezuinig. Het warmt bijvoorbeeld sneller op dan beton of steen. Tevens houdt het de warmte langer vast. Een houtskeletbouwwoning kun je verder goed en makkelijk (extra) isoleren. Dit alles resulteert in een lager energieverbruik.

Hoge kwaliteit

Houtskeletbouw is van hoge kwaliteit omdat het een droge bouwmethode is. Vooraf word een groot gedeelte onder zeer gunstige omstandigheden gemaakt worden zonder weersinvloeden zoals regen en wind. Hierdoor kan een hoge kwaliteit gegarandeerd worden.

Kosten houtskeletbouw

Een woning met houtenskeletbouw is vaak ook goedkoper.  Je kan in de kosten besparen omdat er bijvoorbeeld een minder zware funderingen nodig is waardoor kosten lager uit vallen. Daarnaast is de bouwduur ook vele malen korter dan traditionele bouw.

Meer weten over houtskeletbouw en wat Bouwbedrijf Tammes uit Klazienaveen hierin voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op!